Vil du se hva jeg har gjort på skola?

For lenge, lenge, lenge siden skrev Even en oppfordring, på bloggen sin; folk burde legge ut skolearbeidet sitt på nett, sånn at andre hadde nytte av det. Det syntes jeg da, og synes jeg nå, er en strålende idé.

Bilde: niconvscanon

Jeg skrev en kommentar hvor jeg lovte å dele. Men det ble liksom aldri gjort, da. Nå vet jeg om at det finnes en del sider som har samlet i alle fall gamle norskstiler, som f.eks. Svenns skoleside på Daria.no.

Det viser seg at jeg har mer enn jeg trodde. Bare det å gå gjennom filene for faget «arkitektur og design» fra vg1 tok omtrent en halvtime. Jeg skal laste opp resten senere (ca 65 filer, så det tar vel kanskje ei stund, dette).

Så, hvis du har lyst til å se på skolearbeidet, så finner du det her. De er under en Creative Commons-lisens (attribution, non-commercial).

Jeg vil også oppfordre deg til å dele det skolearbeidet du har på datamaskinen; tenk på hvor mange flere som skal ha omtrent det samme stoffet. Scribd lar deg laste opp massevis av dokumenter, som kan ses på nett av andre, og som blir indexert av diverse diverse diverse søkemotorer. Du kan dessuten lisensiere dokumentene dine under en hvilken som helst CC-lisens, eller en (god?) gammeldags copyright. Eller la være.

Jeg vil se hva du har gjort på skola 😉

1 kommentar

Filed under Blogginnlegg

One response to “Vil du se hva jeg har gjort på skola?

  1. Kjempebra! Flott å se at andre likte ideen og følger opp med publisering. Det tror jeg kan bli veldig nyttig for kommende generasjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s