Ikke SNAKK til meg om bil.

Seriøst. Jeg kommer til å begynne å gråte.

Jeg har tenkt masse på dette med sertifikatet. Å lære å kjøre bil er det vanskeligste jeg har gjort hittill i mitt liv. Bedre blir det ikke av presset som ligger på at en må ha sertifikat, helst så tidlig som mulig. Det jeg ser er at jeg ikke skulle ha gjort det. Det var rett og slett dumt å begynne å kjøre når jeg gjorde, for jeg hadde verken tid eller lyst. Kanskje dersom jeg hadde venta at det ikke hadde blitt så mye penger. For sent nå, uansett.

I dag skulle jeg prøve å ta seritfikatet til bil, en gang for alle. Det har jeg jo holdt på med siden vg2, sånn ca; å ta teorien tok meg en evighet, nemlig. For å gjøre en lang historie kort: Stryk. Med en begrunnelse langt som et ondt år. Blant annet at jeg ikke er observant nok og at jeg ikke planlegger, samt at jeg visstnok girer i hytt og pine… Bortsett fra det med giret så har jeg vel akkurat beskrevet personligheten min; nær null planlegging, hodet i skyene.

Ikke snakk til meg om bil. Jeg har ikke lyst til å se innsiden av en bil igjen i mitt liv.

4 kommentarer

Filed under Blogginnlegg

4 responses to “Ikke SNAKK til meg om bil.

 1. Uff, jeg skjønner godt at du har lyst til å gråte nå! Søsteren min strøk på første forsøk men klarte det på andre. Hun var så utrolig nervøs at hun gjorde alt galt. Det er fryktelig surt når det går galt, men hvis du egentlig ønsker deg førerkort så ikke mist motet(ja, jeg vet det er lett for meg å si).

  • Nekiam

   Ja jeg var utrolig nervøs også, selv om jeg ikke skal skylde bare på det, siden jeg var dårlig forberedt også.

   Det blir for dumt å gi opp nå, synes jeg, så det blir nytt forsøk til våren.

   Takk for oppmuntringen =)

 2. Uff, jeg gruer meg også til å kjøre opp! Har vært med i to farlige bilulykker hvor det heldigvis gikk veldig bra med samtlige i bilen begge gangene, men dette har skremt meg, og jeg er nok en veldig nervøs passasjer og enda mer nervøs sjåfør. Uff.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s