Guider til blogging, late dager

Jeg fant en fin blogg-guide for ferskinger, i dag, skrevet av Sigrun. Det er en guide både for de som er helt ferske på å lese blogg og de som tenker på å starte en blogg, men ikke vet noe om hvordan.

Forøvrig så synes jeg du skal sjekke ut resten av bloggen hennes også; hun skriver mye som er spennende å lese om. Synes jeg. Hadde vurdert å skrive en liten guide sjøl, men nå slipper jeg jo dét :).

Guiden lærte også meg noe, og det var at det finnes flere lignende sider som Bloggurat, nemlig glugg (som ser ut til å være lagt ned, så den gidder jeg ikke lenke til), og blogglisten. Som du ser i sidefeltet så registrerte jeg meg tvert. Det er sikkert flere også, men vi får se hvor mange jeg gidder. Kan jo bli litt for mange også.

Og mens jeg nå snakker om guider, så har Virrvarr en guide til å stjele lovlige bilder til bloggen din. Også hun har en fin blogg ellers også ;).

Over til helt andre ting…

Jeg har gått i skjørt i tre dager nå, og det er skikkelig behagelig, men litt vanskelig også. Hver gang jeg skal reise meg fra kontorstolen holder jeg på å gå på trynet pga. skjørtet. Har hatt fri i tre dager nå og virkelig kost meg med å være helt alene hjemme. Mens resten er på båttur.

Ah, late dager. Tror nesten jeg har blitt helt Donald; da det var sol gikk jeg ut og la meg i hengekøya. Sånn begynner jo alle historiene, som jeg husker det i allefall. Heldigvis kom det ingen rik onkel og forlangte at jeg skulle jobbe for ham til luselønn, eller noen sint kjæreste.

Muligens fordi jeg ikke har noen av delene…

1 kommentar

Filed under Blogginnlegg

One response to “Guider til blogging, late dager

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s