Russeavisa igjen.

Jeg nevnte i går at vi hadde nok et møte om russeavisa. Igjen var det ingen fra Kongsvegen der, kanskje fordi ingen kjenner noen derfra, og dermed ikke hadde gitt beskjed, og at de ikke var på forrige møte… :S

Uansett. Jeg har tatt på meg litt mer som jeg skal gjøre (selv om jeg er litt allergisk), nemlig humorhjørnet, som det egentlig var noen andre som hadde meldt seg frivillig til å gjøre; denne personen har ombestemt seg. Så nå skal jeg gjøre det. Ikke noe problem, tenker jeg.

Nå sitter jeg her med «Barnas store vitseleksikon» fra 1997 åpen på skrivebordet, men er det noen som har noen bra vitser, så vil jeg gjerne høre dem. Linker til gode vitsesider mottas også med takk 🙂 Hvis jeg ikke får noen forslag noensteds fra, så kommer de som leser russeavisa til å bli sittende med humoren min. Ikke at det plager meg 😉

Marthe har forresten bare fått ett «Klara Klok» spørsmål til spalten sin, så det er ikke for sent enda.

Vi har mye igjen. Noen sponsorer har vi ordnet, men vi skal tross alt fylle ca 20 sider, så det må vi få noen til å ordne, muligens er det en jobb for økonomisjefene? Nei jeg vet ikke helt. Googlet litt og fant dette på russ.no, som tyder på at det ikke er det. Er det vi som skal gjøre alt? Hvorfor i alle dager har ikke russeredaktørene fått vite hvem som har kjøpt reklameplass i avisa, eller hvor mye de har betalt? Disse russegreiene er forvirrende, synes jeg.

Fikk meg en liten støkk da jeg leste dette, som kom opp på overnevnte søk, men det viste seg at det handlet om enkeltpersoner, og uansett tror jeg ikke vi får noe særlig overskudd…

Ellers så hadde jeg visuelle kunstfag i dag. Vi skal lage et bilde med media som tema. Jeg har lyst til å lage et bilde av «nettskyen», men er fortsatt usikker på hvordan i alle dager den skal tegnes. Det er sikkert noen andre som har gjort det allerede, så jeg tror jeg skal surfe litt rundt og finne ut hvordan.

5 kommentarer

Filed under Blogginnlegg

5 responses to “Russeavisa igjen.

 1. Papen

  LOL Stakkars mennesk….Humor er ik enkelt ……Ønsker deg lykke til å regner med at du løser denne oppgaven like Elegant som du bruker….Husk sertifikat er den beste kuren for Bussbilletter hehe…+bil da felsølgelig Lykke til.Er overbevist om at dette ordner du m stil;)

 2. Marthe

  Det er ikke meningen at jeg skal ha den headeren :p Er fullt klar over at bloggen min er veldig stygg akkurat nå. Derfor kan du veldig gjerne få lov til å lage en header til meg, men da må du bruke et bilde av meg 😀 Så vil jeg gjerne ha et en liten setning og navnet mitt i den også. Jeg skal sjekke det med reklame, takk for tipset!

 3. Siw

  Er du russ i år… så gøy 🙂

  Vi hadde 10 års jubileum i 2005… huff som tiden går..

  minner fra vår russetid i 1995 kan du lese alt om på
  http://www.rudd95.com

  Fortsatt lykke til meg russeavisa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s