Påskeheksa

Dette er tredje gangen jeg setter meg ned for å skrive et påske-innlegg. Alle gode ting er tre. Eller noe sånt.

Jeg er på hytta, som jeg sa jeg skulle. Ja, vi har internett på hytta; sånn mobilt internett fra Telenor . Det er råtregt, men man får jo lest litt nyheter, da, men det er lite som er spennende. Kanskje jeg leser feil aviser?

I går hadde vi er forferdelig ruskevær; masse vind og kjempedårlig skiføre. Skikkelig kos å gå på ski når man har en halvmeter med kløbb under hver ski, må jeg si! Men vi dro på harrytur til Sverige, så det gikk fint det.

Det som var aller mest irriterende med hele greia var at hullet vi hadde gravd i bekken føyk igjen. Det høres kanskje ikke så dramatisk ut, men dagen før hadde vi gravd et hull nesten to meter nedover i snøen, og like bredt, sånn at det gikk ann å hente vann i bekken.

Gjett hvem som ble skuffa når hun gikk ut og skulle hente vann i dag! En time gikk med på å grave opp den hersens bekken. Men godt vann, det ble det i allefall 🙂

Nå har jeg kommet helt på bærtur. Egentlig så skulle jeg skrive litt om Påskeharen.

Påskeharen
Bilde tatt av rykerstribe

Jeg må spørre. Var det noen som trodde på denne karen da de var små? Jeg gjorde i allefall ikke det; det var en annen figur som gav meg påskeegg hvert år, nemlig Påskeheksa. Det er ei heksedokke som henger i taket her på hytta. Hun har et langt gult skjørt, og der inni er det akkurat plass til et påskeegg. Så hver påske så verpa denne heksa et påskeegg til meg. Dermed så visste jeg jo at påskeharen bare var noe tull de fant på i barnehagen… 😉

Hvor kom dine påskeegg fra?

1 kommentar

Filed under Blogginnlegg

One response to “Påskeheksa

 1. Marthe

  SV: Går du gjennom en fin skog kan du få en liten periode med vanskeligheter. Har du gått deg bort kan du tjene penger. Ser du en fin skog på avstand kan du også her tjene penger. Er skogen død kan du tape penger. En mørk skog signaliserer fare. En skog kan også symbolisere din underbevissthet, eller at du ikke ser skogen for bare trær.

  Jaget du en ulv vil du overkomme alle hindringer og lykkes i noe. Ellers vil en ulv bety økonomiske problemer.

  En gran symboliserer hell eller god helse. Hvis du hogde ned en gran må du bli mer forsiktig med å bruke penger.

  Alle symbolene har med penger å gjøre, kanskje du skal ta en nærmere titt på akkurat det? 🙂 Ellers så er det bare du som vet hva som skjedde i drømmen. Det er viktig å se på alle symbolene å finne en sammensetning på en måte. «Droemmetydning.com» er til god hjelp, der finner du det meste. Akkurat det med tjernet er jeg litt usikker på. Du må prøve å huske hvordan vannet var, for det har veldig mye å si. Var det klart eller grumsete, osv.

  Pidestall? Ja, du har faktisk rett i det. Jeg måtte bare nøye med med å kalle det for noe så enkelt som blomsterbord:P God påske til deg óg!

  PS: Jeg har aldri trodd på påskeharen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s