Mange besøk…?

Neimen så mange besøk jeg plutselig hadde på bloggen min i dag o_0.

*kremt*

Når jeg sier mange, så vil det si 5 stk… Ikke så imponerende, kanskje, men de fleste dager er det sånn omtrent 0 besøkende her 😉

Uansett. Nå har jeg kommet tilbake fra Gran Canaria. Har hatt en knallfin tur, men det ble lite blogging. Bare den første kvelden klarte jeg å fullføre et blogginnlegg… Begynte å skrive på flere, men ble liksom alltid avbrutt mens jeg holdt på, og så ble de ikke helt ferdige. Litt irriterende.

Forresten så ligger det bilder fra en kveld der ute på nettet. Den Norske Sjømannskirka hadde «nattkafé» for oss på los teques. Det var ganske trivelig. Jeg har klart å snike meg med på akkurat to av ørten bilder – nei, vent – tre bilder; på ett av dem er det bare bakhodet mitt. Men det er et lettgjenkjennelig bakhode =P

Mens jeg var borte klipte jeg håret, det var herlig; nå henger det ikke ned i nakken lengre.

Innrømmer glatt at jeg har vært utrolig sløv med skolearbeidet mens jeg var borte. Det begynte bra, men så gikk det bare nedover… Mer enn det har jeg ikke lyst til å si.

Hadde framføring i «RLE i dag. Om Hinduisme. Jeg trodde at jeg hadde drete på draget med den oppgaven, men læreren skrev som en gal mens jeg sto der oppe… Og jeg gikk over tida med fem minutter. Så, ja… Sånn kan det gå.

Men det er godt å være hjemme igjen.

Legg igjen en kommentar

Filed under Blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s